Introductie

Verzorgers en trainers streven ernaar om het beste uit hun atleten te halen. De juiste keuze van een betrouwbare en gezonde sportvoeding is daarom zeker zo belangrijk dan de juiste keuze van het materiaal.

BOOOM producten werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met beroepsatleten en waren ook gedurende meerdere jaren enkel beschikbaar voor een selecte groep van topsporters. Tijdens de ontwikkeling van de producten werd er rekening gehouden met de noden van de atleten maar ook met het uitgesproken natuurlijk karakter dat alle BOOOM producten dienden te behouden, zonder te moeten inboeten op smaak en variatie.

Door de jaren ervaring op professioneel niveau kunnen wij u vandaag absoluut veilige en betrouwbare producten leveren die u zowel voor / tijdens als na uw inspanning kan gebruiken en die een perfecte ondersteuning leveren bij zowel het behalen van topprestaties als bij herstel. Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze producten en vraag naar onze producten bij de betere fietsspeciaalzaak.

Tevens hebben wij een afzonderlijk programma uitgewerkt mbt sponsoring van clubs en/of vereniging welk wij graag op een individuele basis met u bespreken.

Wilt u BOOOM producten verkopen in uw winkel of webshop?: contacteer ons via contact@booomproducts.com of bel +32 473 174 165.